ICC Belgium

Gezocht: grafisch vormgever

Wie zijn wij?

ICC Belgium vzw wil voor jongeren met een visuele beperking de mogelijkheid bieden om te streven naar een onafhankelijk leven waarin inclusie en verbondenheid centraal staan. Om dit te realiseren, worden er regelmatig workshops georganiseerd rond vaardigheden die essentieel zijn om deze onafhankelijkheid te bekomen: het gebruik van PC en smartphone, communicatievaardigheden, kookworkshops, etc. ‘Fun’ staat hierbij centraal, en ook de deelname van jongeren buiten België geeft deze workshops een absolute meerwaarde.

Het bestuur bestaat uit zes vrijwilligers met én zonder beperking die de visie van ICC Belgium als het ware in het bloed hebben. Zij worden ondersteund door een brede poule van vrijwilligers die hun steentje bijdragen binnen specifieke projecten of op georganiseerde evenementen.

Wil jij hiervan deel uitmaken en je talent als grafisch vormgever inzetten? Dan ben jij zeker degene die we zoeken!

Wat doe je?

  • Samen met het communicatie-team zorg je ervoor dat ICC Belgium op een aantrekkelijke manier wordt gepromoot.
  • Je luistert naar de noden en zorgt, op basis van de verkregen info, voor visueel materiaal dat meteen de aandacht trekt (flyers, een banner, een email template, visitekaartjes, etc).
  • Je ontwerpt op zo’n manier dat de visie en missie van ICC duidelijk te zien zijn.
  • Je stemt af met het team en brengt aanpassingen aan waar nodig.

Wie ben jij?

  • Je vindt het fijn om ideeën in beeld te brengen en kan dan ook al wat ervaring meebrengen vanuit je vrije tijd of vanop de werkvloer.
  • Je verheugt je telkens op een nieuwe opdracht (zo’n 5 per jaar) en door je enthousiasme en flexibiliteit slaag je er dan ook in om deze binnen de maand af te krijgen.
  • Je kan goed informatie opnemen en deze vertalen in creatieve ontwerpen.
  • Je staat volledig achter de visie van ICC Belgium en gelooft in een samenleving waar een beperking geen beperking meer hoeft te zijn.

Wat krijg je?

Je komt terecht in een tof team met een hoge dosis energie dat één en al positiviteit uitstraalt; een team dat durft en niet noodzakelijk ‘everybody’s darling’ wil zijn! Je zet je als vrijwilliger in, maar kan je opdrachten zelf plannen en organiseren.

Doe je mee?

Wil jij mee je schouders zetten onder deze jonge, dynamische organisatie? Kruip dan snel achter je PC en laat via een korte motivatiebrief weten waarom jij deel wil en kan uitmaken van ICC Belgium. Voor meer informatie over de jobinhoud, stuur een mailtje naar hr@iccbelgium.org.

Gezocht: grafisch vormgever
Scroll to top
Translate