ICC Belgium

Vacature: software administrator

Wie zijn wij?

ICC Belgium vzw wil voor jongeren met een visuele beperking de mogelijkheid bieden om te streven naar een onafhankelijk leven waarin inclusie en verbondenheid centraal staan. Om dit te realiseren, worden er regelmatig workshops georganiseerd rond vaardigheden die essentieel zijn om deze onafhankelijkheid te bekomen: het gebruik van PC en smartphone, communicatievaardigheden, kookworkshops, etc. ‘Fun’ staat hierbij centraal, en ook de deelname van jongeren buiten België geeft deze workshops een absolute meerwaarde.

Het bestuur bestaat uit 5 vrijwilligers met én zonder beperking die de visie van ICC als het ware in het bloed hebben. Zij worden ondersteund door een brede poule van vrijwilligers die hun steentje bijdragen binnen specifieke projecten of op georganiseerdee evenementen.

Wil jij hiervan deel uitmaken en je talent als Software Administrator inzetten? Dan ben jij zeker degene die we zoeken!

Wat doe je?

  • Je ondersteunt het team bij het optimaliseren van de interne administratie. Je brengt alle data, verzameld door de jaren heen en verspreid over meerdere teams en in verschillende formaten, bij elkaar en zorgt voor een uniform formaat.
  • Je zoekt mee naar een systeem dat inschrijvingen voor workshops en evenementen (zowel deelnemers als vrijwilligers) en het aggregeren ervan automatisch laat verlopen en een centraal beheer ervan mogelijk maakt.
  • Je bent mee verantwoordelijk voor de implementatie van de gekozen oplossing. Dit betekent dat je brainstormsessies begeleidt om te kiezen voor een eigen of reeds bestaand systeem, dat je het contact met mogelijke externe partijen coördineert en hen aanstuurt om de implementatie te realiseren

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring met administratie voor VZW’s en de (implementatie van) hiervoor geschikte systemen.
  • Nauwkeurig werken draag je hoog in het vaandel.
  • Je bent resultaatgericht en volgt de projecten waarin je betrokken bent nauwgezet op.
  • Je verheugt je telkens op een nieuwe opdracht en door je enthousiasme en flexibiliteit slaag je er dan ook in om deze tijdig af te krijgen.
  • Je staat volledig achter de visie van ICC Belgium en gelooft in een samenleving waar een beperking geen beperking meer hoeft te zijn.
  • Je vindt het fijn om je een aantal uur per maand vrijwillig in te zetten voor een jonge en dynamische organisatie.

Wat krijg je?

Je komt terecht in een tof team met een hoge dosis energie dat één en al positiviteit uitstraalt; een team dat durft en niet noodzakelijk ‘everybody’s darling’ wil zijn! Je zet je als vrijwilliger in, maar kan je opdrachten zelf plannen en organiseren.

Doe je mee?

Wil jij mee je schouders zetten onder deze jonge, dynamische organisatie? Kruip dan snel achter je PC en laat via een korte motivatiebrief weten waarom jij deel wil en kan uitmaken van ICC Belgium. Voor meer informatie over de jobinhoud, kan je terecht bij Julien (+32479014307).
Solliciteren kan via hr@iccbelgium.org.

Vacature: software administrator
Scroll to top
Translate